Midsommarfirande på SSO

2014-06-19 @ 19:37:00 / Allmänt
Hejsan alla läsare. Idag passade jag på att ha midsommarfirande på SSO, jag kommer antagligen inte ha tillgång till dator under dagen/kvällen/natten imorgon ev. på morgonen. Så kommer antagligen inte skriva imorgon till er heller. :(
Ni får stå ut helt enkelt. 
 
Vi var lite busiga, kanske festade vi lite för hårt jag och Nova? Vi stod på bordet och dansade! Ganska kul, faktiskt. Det var fler som anslöt sig till oss också, här är ett collage som ni får titta på. Även en kort gif. d:
 
 
Ja, men påväg till festplatsen, hittade jag något lite tokigt, ser ni vad? (på bilden nedan)
 
STAKETET! 
Haha det ligger lite högre upp i luften är det borde. ;) Undra vem som byggt det, Will, Steve eller kanske Landon? De är nog inte så duktiga på det, om ni tänker efter får vi göra allt åt Steve, han är ju en riktig latmask!
 
Fast vi är ju alla hästmänniskor, vi behöver inte om vi inte vill, men vi är alltid trogna och gör allt. Ja förutom Felix skattjakt. Tyckte ledtråden var så 'svår' Jag förstod att de mena silversongfloden, men den kan ju ligga mer innåt hollow woods eller liknande. Jag var för lat för att hitta den ;)
 
Bestämde mig även för att byta namn på Nova, hennes tidigare ägare kan jag inte påstå hade så bra namnfantasi. Nova, heter egentligen Babynova men nu heter hon Obsibiancrush. Jag kommer fortfarande kalla henne Nova. :)
 
//Juliette och Nova!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo